SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Magyar Posta Zrt.

1 munkanapos szállítás SMS és E-mail értesítés Kedvező díjak

A webáruházban megrendelt termékek házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata végzi.  Az aktuális szállítási díjat a termék ára, mérete és súlya határozza meg, és a vásárlási folyamat során automatikusan kerül kiszámításra.

A postaköltséget is minden esetben a számla tartalmazza.

A számlát a rendelés alapján állítja ki a szamlazz.hu.

24 órán belül kézbesítjük a csomagot.

Személyes átvétel

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN

Személyes átvétel

Megrendelésének átvételét személyesen is lebonyolíthatja veszprémi üzletünkben. A raktáron nem lévő, előrendelésre érkező termékek esetében a személyes átvétel legkorábbi időpontját előzetes egyeztetés alapján tudjuk meghatározni.

Üzletünk címe és nyitva tartási ideje

VESZPRÉM

STANDARD COLOR Kft.

8200 VESZPRÉM, TÜZÉR U. 12.

TELEFON / FAX : 0688/424354

Nyitva tartás:

Hétfő 08:00 – 16:00

Kedd 08:00 – 16:00

Szerda 08:00 – 16:00

Csütörtök 08:00 – 16:00

Péntek 08:00 – 16:00

Szombat 9:00 – 12:00

Vasárnap Zárva

Fizetési módok

Oldalunkon jelenleg az alábbi fizetési módok közül lehet választani.

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a vásárlási folyamat közben a Magyar Posta Zrt.csomagküldő szolgálatát választotta, a megrendelés végösszegét kézbesítéskor a futárnak kell kifizetnie. A pontos végösszeget bármikor megtekintheti a saját fiók – rendeléstörténet menüpontban vagy a vásárlás után kapott visszaigazoló e-mailben. Ezenkívül csomagját az e-mailben kapott nyomonkövetési kód (Kísérőokirat-szám) alapján a következő linkre kattintva nyomonkövetheti.  

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETEINKBEN

Amennyiben a vásárlási folyamat közben a személyes átvételt  választotta, a megrendelés végösszegét üzletünkben a termék átvételekor kell kifizetnie. A pontos végösszeget bármikor megtekintheti a saját fiók – rendeléstörténet menüpontban vagy a vásárlás után kapott visszaigazoló e-mailben. Üzleteink pontos címét és nyitvatartási idejét fentebb találja meg.

ÁTUTALÁS

(KIZÁRÓLAG SZERZŐDÖTT PARTNEREKNEK!)

Szerződött partnereinknek lehetőséget biztosítunk halasztott átutalásos fizetésre is. Amennyiben Ön szerződött partnerünk, a vásárlási folyamat végén válassza ki az ÁTUTALÁSOS fizetés lehetőséget.  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy lejárt számlával rendelkező partnereink nem vehetik igénybe ezt az opciót.

Kik lehetnek szerződött partnerek?  Viszonteladók, műhelyek, kis- és nagyipari felhasználók.